Share with your friends


Submit

Experts in Community

Degaat Verkooptrainingen

Contactpersoon

Govert-Henk Mijnders

De trainingen van Govert-Henk helpen jou en je team naar een betere Marktbewerking. Je gaat als team dezelfde (commerciële) taal spreken. Ook ga je klantgerichter communiceren mét je klanten. Hoe ga je samen met je klant en je collega’s het nieuwe tijdperk in. Met eenvoudig werkende technieken en aan de hand van het 7 fasen model voor de commerciële levenscyclus leer je verdiepend communiceren.

Resultaat: klanten die beter bij je passen, vertrouwen tijdens de samenwerking en een beter rendement.

Dynteq

Contactpersoon

Christiaan Haverslag

Industrieel ontwerpbureau Dynteq werkt dagelijks aan de producten van morgen. Ze realiseren in opdracht technisch vernieuwende producten met een onderscheidend design. Binnen Dynteq heeft Christiaan zich sinds 2008 als conceptueel denker gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor de bouwsector. 

“Ben je van plan je eigen product te ontwikkelen of wil je je bestaande producten verbeteren? Ik inspireer en adviseer je graag vanuit mijn ruime ervaring en frisse denkwijze over dit thema!”

BIZZFOCUS – Focus op groei

Contactpersoon

Tony Nauta

Op een doortastende en resultaatgerichte wijze helpt Tony ondernemers en organisaties om tot groei te komen. In zijn aanpak combineert hij op inspirerende wijze de bedrijfskundige en psychologische aspecten van mens en organisatie om samen met u het beste uit uw organisatie en team naar voren te brengen. Tony is geaccrediteerd als registercoach bij de LVSC.

Gemotiveerd Verder

Contactpersoon

Karin van de Weerd

Karin ondersteunt mensen die te maken hebben (gehad) met stress en burn out problematiek. Ze geeft inzichten, helpt patronen te doorbreken, maar ook hun vaardigheden te versterken om anders met stress om te leren gaan. 

Karin: “Het is mijn grote passie om mensen met stress en burn-out weer te begeleiden naar herstel.”

PiD-consultancy

Contactpersoon

Patty van Broekhoven

Patty heeft als directeur van DEVENTER Profielen samen met haar team de organisatie duurzaam mogen kantelen. Resultaat: meer werkplezier, eigen verantwoordelijkheid en continuïteit.

Omdat ze andere ondernemers deze kanteling ook gunt, geeft ze advies en ondersteunt ze de implementatie van transformatie op het vlak van: Duurzame inzetbaarheid (Mens), QRM (Organisatie) en C2C (Product).

“De maakindustrie heeft mijn hart gestolen. Niets is zo mooi als een product dat je vanaf de tekentafel tot leven ziet komen. En de dynamiek en diversiteit van de betrokkenen is inspirerend!”