Share with your friends


Submit

Ambassadeurs in Community

Jan Bommerez

Inspirator - Auteur, mentor, coach

“De belangrijkste vaardigheid in deze transformatietijd is niet leren, maar ontleren. Loslaten dus.

 

Een paar jaar geleden mocht ik kennis maken met The New Builders. Een prachtige groep smaakmakers in een sector die aan de vooravond staat van een nieuw tijdperk. Bij The New Builders vind je een veilige haven, waar het oncomfortabele, comfortabel wordt gemaakt. Dat is uniek! Daar mag het van tijd tot tijd schuren, er wordt een nieuwe pijngrens opgezocht. Boosheid is betrokkenheid. In die situatie kan sociale innovatie toenemen. De belangrijkste innovatie van deze tijd.

 

Mijn advies is: ga stap voor stap en blijf niet hangen in de crisis. Stap de leerfase in. Leer vertrouwen in elkaar, met meer nadruk op EQ (vanuit mogelijkheden) en minder op IQ (analytisch).

De nieuwe organisatie is een Community. Graag beveel ik The New Builders dan ook aan voor leiders, veranderaars, in de bouw.”

 

Arko van Brakel

Ondernemer pur sang, inspirator en bestseller auteur

“The New Builders laten een verfrissend, menselijk en waarde gedreven geluid horen in een sector die behoefte heeft aan duurzame vernieuwing. Ik ben ervan overtuigd dat de inzichten van deze inspirerende organisatie tot innovatieve en integere vormen van leiderschap leiden, waardoor de bouwsector een steentje kan bijdragen aan een meer leefbare planeet.”

Bas Kodden

Schrijver, spreker en onderzoeker op het gebied van Leiderschap, Ondernemerschap & Persoonlijke Ontwikkeling

“Met trots heb ik de rol van ambassadeur aanvaard voor deze mooie club; The New Builders. Een groep bevlogen ondernemers en professionals die met elkaar 1 centraal doel delen: de bouwsector positief veranderen. Als spreker over bevlogenheid had ik eerder de gelegenheid om vele leden te ontmoeten en met hen mijn passie te delen. Alles draait om bevlogen leiderschap – het zijn de mensen die het waarmaken om daadwerkelijk bouwsector Nederland te veranderen, waarbij menswaardigheid en duurzaamheid sleutelbegrippen betreffen. Ontmoet ook de helden van The New Builders, oftewel ‘Hoog Energieke Leidingnemende Doeners’, zoals ik hen noem. Ik breng jou graag met hen in contact om passie, inspiratie en ervaringen te delen.”