Share with your friends


Submit

Experts in Community

PiD-consultancy

Contactpersoon

Patty van Broekhoven

Patty heeft als directeur van DEVENTER Profielen samen met haar team de organisatie duurzaam mogen kantelen. Resultaat: meer werkplezier, eigen verantwoordelijkheid en continuïteit.

Omdat ze andere ondernemers deze kanteling ook gunt, geeft ze advies en ondersteunt ze de implementatie van transformatie op het vlak van: Duurzame inzetbaarheid (Mens), QRM (Organisatie) en C2C (Product).

“De maakindustrie heeft mijn hart gestolen. Niets is zo mooi als een product dat je vanaf de tekentafel tot leven ziet komen. En de dynamiek en diversiteit van de betrokkenen is inspirerend!”

Gemotiveerd Verder

Contactpersoon

Karin van de Weerd

Karin ondersteunt mensen die te maken hebben (gehad) met stress en burn out problematiek. Ze geeft inzichten, helpt patronen te doorbreken, maar ook hun vaardigheden te versterken om anders met stress om te leren gaan. 

Karin: “Het is mijn grote passie om mensen met stress en burn-out weer te begeleiden naar herstel.”

BIZZFOCUS – Focus op groei

Contactpersoon

Tony Nauta

Op een doortastende en resultaatgerichte wijze helpt Tony ondernemers en organisaties om tot groei te komen. In zijn aanpak combineert hij op inspirerende wijze de bedrijfskundige en psychologische aspecten van mens en organisatie om samen met u het beste uit uw organisatie en team naar voren te brengen. Tony is geaccrediteerd als registercoach bij de LVSC.